Zsámár Jenő: Az isteni Jegyes keresése és megtalálása a keresztúton PPEK szám: 595

Ez a könyv csak azokat érdekli, akiket csak a jó Isten érdekel, vagyis minden csak a jó Isten szempontjából, őrajta keresztül.
Mi ez? Lelkiolvasmány? Vagy elmélkedés könyv? Egyik sem. De mindkettőnek használhatjuk. Mondjuk, az Istennel egyesülés kis kézikönyve. És ezt az Istennel egyesülést nem lehet besorozni semmiféle rovatba. Változó, mint a szív, gazdag, mint az élet, egyesek számára semmitmondó, mások pedig belőle élnek.
Hogyan használjuk? Amint a lelkünkben lakozó Szentlélek sugallja. Olvasgassuk, álljunk meg ott, ahol éppen úgy ízlik, és kövessük a kegyelem indítását. Ha a jó Istennek is úgy tetszik, nagy kegyelmeket közölhet velünk, és bőségesen gazdagíthatja lelkiéletünket általa. Nemde ez és egyedül ez minden lelkikönyv egyetlen célja? Gazdagítani a lelket, közelebb hozni Istenhez, rávezetni az Istennel egyesülés szűk, meredek, de istenien fönséges útjára! És ha ezt keressük csupán benne, ezt meg is találjuk. És a megismert igazsághoz hozzájárul a Szentlélek kegyelme, átváltoztatja lelkünket Istenbe.

Kattintson letöltésre a "PDF" vagy "DOC" szavakra vagy a fájl nevére!
   Formátum       Méret (byte)    Fájlnév   
PDF 488.828 Zsamar_Jeno_Az_isteni_Jegyes_keresese_es_megtalalasa_a_keresztuton_1.pdf
DOC 388.096 Zsamar_Jeno_Az_isteni_Jegyes_keresese_es_megtalalasa_a_keresztuton_1.doc
EPUB 110.987 Zsamar_Jeno_Az_isteni_Jegyes_keresese_es_megtalalasa_a_keresztuton_1.epub
MOBI 143.858 Zsamar_Jeno_Az_isteni_Jegyes_keresese_es_megtalalasa_a_keresztuton_1.mobi