Erdey Ferenc: A fatimai csoda PPEK szám: 792

A legsötétebb bűnök és gyűlölség ádáz harcában Fatimában megjelent a Boldogságos Szűz Mária és kis pásztorgyermekeknek elmondotta, hogy miként engeszteljék szeplőtelen Szívét és vele egyesülve az isteni Fenséget, Igazságosságot, mely büntető ostorát küldi, ha nem szűnnek meg vétkezni és ha nem engesztelik meg őt! És ennek az üzenetnek pecsétjéül jelet adott az égen, melyet már nemcsak a három kis pásztorgyermek látott, hanem az a nagy tömeg is, mely kíváncsi lélekkel várta, hogy a fatimai Madonna magát nekik kinyilvánítsa.
A mai nehéz idők (a könyv a második világháborúban jelent meg, de a nehéz idők megjelölés a mai korra is illik) az akkori engeszteléssel nagyon szorosan összefüggnek. A nehéz idők szörnyű szenvedései és megpróbáltatásai minden gondolkodó hívő lelket engesztelésre serkentenek! De a magyar talajon fakadt engesztelés műve, a magyar engesztelés más szálakkal is összefügg a fatimai engeszteléssel. Ez az oka annak, hogy ezeket a fatimai csodás eseményeket elmélkedés tárgyává teszi e könyv és felhasználja az engesztelés szellemének és gyakorlatának elmélyítésére.
Az idő rövid! Hátra van, hogy mindenki, aki az idők jelét látja és megérti, haladéktalanul kövesse a fatimai szózatot és engeszteljen, engeszteljen!
A mai magyar engesztelési mozgalomról lásd a www.engesztelok.hu honlapot.

Kattintson letöltésre a "PDF" vagy "DOC" szavakra vagy a fájl nevére!
   Formátum       Méret (byte)    Fájlnév   
PDF 596.547 Erdey_ferenc_A_fatimai_csoda_1.pdf
DOC 518.144 Erdey_ferenc_A_fatimai_csoda_1.doc
EPUB 291.010 Erdey_ferenc_A_fatimai_csoda_1.epub
MOBI 340.530 Erdey_ferenc_A_fatimai_csoda_1.mobi