Mácz István: Lélekzetvételeim - Szívdobbanások PPEK szám: 548

Az ember az Igazság, a Jóság, a Szépség elkötelezettje. Képtelen közömbös lenni akár az egyikkel, akár a másikkal szemben. Lelkét éltetik. Általuk emberi az élet. Nélkülözhetetlen értékek.
Még anyagi értéket sem talál, legkevésbé alkot, aki nem hisz, nem remél, nem szeret. A hit, a remény, a szeretet segít megteremni az idő-tér korlátok közé zárt életünkben az igazságot, a jóságot, a szépséget. Sőt a három erény „eget nyit", és hisz az abszolút személyes Igazban, Jóban, Szépben. Reménnyel tör feléje, és szeretetben birtokolni kezdi.
Az itt olvasható írás nem kinyilatkoztatás. Töprengő elmelyedésben született gondolatok, megérzések, amelyek hangolni szeretnék az olvasót, hogy mindennapi gondjaiban figyeljen benső igényére, és engedje vonzani magát az ősi értékektől.
LÉLEKzetvételek: Levegő élteti a tüdőt. Igazság, jóság, szépség élteti a lelket. Lélegzetvételünk juttatja tüdőnkbe a levegőt. "LÉLEKzetvételünk" által jut lelkünkbe az igazság (felismerjük), a jóság (akarjuk) és a szépség (meglátjuk).
Szíbdobbanások: E könyvecskét ne olvassák! Mélyedjenek el a gondolatokban, ízlelgesség a szavakat, imádság szavai ezek. Az ima nem monológ, két személy meghitt személyes önközlése. Ima. Ha leírták, akkor másnak "hír" Valakiről és egyéni tanúság: Isten és ember közötti kapcsolat, Én-Te viszony. Hit. Remény. Szeretet. E könyvecskét imádkozzák!

Kattintson letöltésre a "PDF" vagy "DOC" szavakra vagy a fájl nevére!
   Formátum       Méret (byte)    Fájlnév   
PDF 1.399.705 Macz_Istvan_Lelekzetveteleim_szivdobbanasok_2.pdf
DOC 506.368 Macz_Istvan_Lelekzetveteleim_szivdobbanasok_2.doc
EPUB 347.318 Macz_Istvan_Lelekzetveteleim_szivdobbanasok_2.epub
MOBI 378.750 Macz_Istvan_Lelekzetveteleim_szivdobbanasok_2.mobi