Regőczi István: Filioli – Fiacskáim PPEK szám: 384

A szerző hatvan fejezetben Jézus életének és tanításainak egy-egy részét átéli és úgy adja át, hogy élményszerű legyen, mintha csak Vele éltük volna át a történteket – hiszen az Úr Jézus most is ugyanaz, Ő az Alfa és az Omega, a Kezdet és a Vég. Ő minden idők emberéhez szól, mondanivalója mindig aktuális. Mintha most szólna hozzánk: ezért nem mint kívülállónak, hanem mint benne élőnek kell befogadnunk az Ő szeretetét, útmutatását, tanácsát és példáját.
Ezek az egyszerű elmélkedések nem teológiai tanulmányok a Szentírásból. Mindenkihez szóló, gyermeki nyelven érzékelteti és hozza közelebb a legszentebb történetet: Jézus életét, és a legszebb olvasmányt: a Szentírást. „Ha nem lesztek, mint a gyermekek, nem mentek be a Mennyek Országába.”
A Szentírást nem int egy száraz olvasmányt kell tanulmányoznunk, hanem gyermeki fantáziával kiszínezni, hogy valóban élményszerű legyen. Éljük bele magunkat az evangéliumi eseményekbe, jussunk közvetlen kapcsolatba azok szereplőivel; így mint egy színes freskó, megelevenednek előttünk a történetek, és lelkünk legcsodálatosabb színjátékává válnak.

Kattintson letöltésre a "PDF", "DOC", "EPUB" vagy "MOBI" szavakra vagy a fájl nevére!
   Formátum       Méret (byte)    Fájlnév   
PDF 1.637.248 Regoczi_Istvan_Filioli_1.pdf
DOC 968.192 Regoczi_Istvan_Filioli_1.doc
EPUB 227.720 Regoczi_Istvan_Filioli_1.epub
MOBI 236.416 Regoczi_Istvan_Filioli_1.mobi