Barlay Ö. Szabolcs: Názáretből Betlehembe. Útikalauz advent minden napjára PPEK szám: 203

Akarva, nem akarva eljutottunk egy olyan korba, amikor legszebb és legértékesebb kincseinktől megfosztanak minket. Fiataljaink legtöbbje már azt sem tudja, hogy ki miatt is van ez a nagy ajándékozási láz?! Pedig Karácsony nem véletlenül lett a Szeretet és a család legbensőségesebb ünnepe.
Ennek a titoknak zárát szeretné kinyitni ez a kis füzet, mely nem más, mint utazás, útnak indulás Názáretből Szűz Máriával és Józseffel Betlehembe.
Advent minden napjának megvan a maga üzenete. Ezt a liturgia fogalmazza meg. Ebben kíván segítséget nyújtani ez a kis „útikalauz”. Eleinte csak egy gyertyafény pislog, de később erősödik a fény; bátrabbak a lépéseink. December 17- től pedig elmélyedhetünk az úgynevezett Ó-antifonák szépségében. Minden nappal közelebb jutunk a Szenteste titkához.
Ó gyönyörű szép titokzatos éj.

Kattintson a file nevére, hogy letöltse azt!
Név Méret (byte) Magyarázat
nazbet01.hlp 74.519 A könyv „súgó” (vagy „help”) file változata. Miután átmásolta ezt a file-t a saját személyi számítógépére, indítsa el (pl. kétszeri rákattintással), és máris olvashatja és felhasználhatja a könyvet elektronikusan.
nazbet01.ico 766 A „help” file-hoz tartozó ikon file.
nazbet01.txt 54.898 A könyv „text” file változata. Formálatlan file, amely bármilyen szövegszerkesztőbe betölthető.