Kővári Károly: Egész Amerika Pátrónája: A Guadalupei Szűz Mária PPEK szám: 1114

Isten két csodálatos képet adott az emberiségnek. Az egyik Fiának szenvedését örökítette meg, megdöbbentő részletességgel, annak halotti leplén. A másik az Istenanya képe, amely több mint 450 évvel ezelőtt keletkezett egy pillanat alatt egy indián tógaszerű köpenyén. A Szűzanyának ez a képe megértette a bálványimádó indiánokkal, hogy helytelen égitestekben imádni az Istent és évente tízezrével áldozni fel neki az embereket. A Szűzanya példáját követve az igaz Istent kell imádni, aki saját Fiát áldozta fel értünk, hogy üdvözítsen minket. Felfogták belőle a Szűzanya hatalmát is, aki megígérte nekik, hogy összezúzza a kő-kígyót, akinek jelképe alatt valószínűleg a Sátán vezette félre őket.

A Sátántipró Szűz segítségére ma is szükségünk van, mert a sátánimádás ismét elterjedt az egész világon, sőt - amint az egyik vallomásban olvashatjuk - az Egyesült Államokban még ma is kő-kígyó képében imádtatja magát, és ad parancsokat arra, miként tépjék ki az emberek szívéből az istenszeretetet.

A Guadalupei Szűzanya fokozatosan Mexikó városának (1737), majd Mexikó államának (1754), Latin-Amerikának (1910), végül egész Amerikának (1945) Pátrónája lett, sőt tisztelete elterjedt már az egész világon. 1935-ben már a Fülöp-szigetekre is kiterjesztették pártfogását, s reméljük, hogy hamarosan az egész világ tapasztalni fogja a szentírási jövendölés beteljesülését: „széttiporja fejedet...” (Ter 3,15)

Kattintson letöltésre a "PDF", "DOC", "EPUB" vagy "MOBI" szavakra vagy a fájl nevére!
   Formátum       Méret (byte)    Fájlnév   
PDF 1.193.452 Kovari_Karoly_Egesz_Amerika_Patronaja_A_Guadalupei_Szuz_Maria_1.pdf
DOC 2.192.384 Kovari_Karoly_Egesz_Amerika_Patronaja_A_Guadalupei_Szuz_Maria_1.doc
EPUB 783.174 Kovari_Karoly_Egesz_Amerika_Patronaja_A_Guadalupei_Szuz_Maria_1.epub
MOBI 1.724.003 Kovari_Karoly_Egesz_Amerika_Patronaja_A_Guadalupei_Szuz_Maria_1.mobi