Tadeusz Dajczer: A hit fénye a harmadik évezred küszöbén PPEK szám: 105

Ez a könyv igazi „Bestseller” a lelki életről. Tizennégy országban jelent már meg, s most a magyar nyelvű kiadást tarthatja kezében a kedves olvasó.
Tárgyát, a hitet olyan őszinte és nyitott módon közelíti meg, mely eltér a hagyományos módszerektől, de a lelki élet igaz és szilárd teológiáján alapul.
A könyv a sok éves tanítás, és a Názáreti Család Mozgalom-ban végzett 30 éves lelkivezetői tapasztalat gyümölcse. Egyedi módon lelki támasza emberek ezreinek, akik mélyebben szeretnék megélni mindennapi életüket. Az írónak egyszerű és világos megfogalmazásával sikerül az olvasó figyelmét felhívni, bevonni őt és felébreszteni a vágyát, hogy Istent minél jobban megismerje, s hogy az életszentség nehéz, de szép ösvényén haladjon.
A mű állandóan utal az Istenre való ráhagyatkozásra, az evangéliumi igeszakasz szerint: „...aki nem úgy fogadja az Isten országát, mint a gyermek, nem jut be oda” (Lk 18,17).
. A szerző ezért hangsúlyozza a radikális keresztény hitre való meghívásunkat, mely a II. János Pál pápa által meghirdetett „Új evangelizáció” gondolatát idézi.
„Az életszentség nem valami utánozhatatlan hősiesség, hanem abban áll, hogy mindennapi életünket Istennel éljük és a hit erejével átformáljuk.” (Joseph Ratzinger bíboros)

Kattintson letöltésre a "PDF", "DOC", "EPUB" vagy "MOBI" szavakra vagy a fájl nevére!
   Formátum       Méret (byte)    Fájlnév   
PDF 1.660.550 Tadeusz_Dajczer_A_hit_fenye_a_harmadik_evezred_kuszoben_1.pdf
DOC 1.369.088 Tadeusz_Dajczer_A_hit_fenye_a_harmadik_evezred_kuszoben_1.doc
EPUB 408.792 Tadeusz_Dajczer_A_hit_fenye_a_harmadik_evezred_kuszoben_1.epub
MOBI 925.766 Tadeusz_Dajczer_A_hit_fenye_a_harmadik_evezred_kuszoben_1.mobi